Vincents verf

Bistro & bar

Kom gezellig langs voor een lunch, diner of borrel

De kleurrijke hotspot van Etten-Leur

Gelegen in het hart van Etten-Leur vind je onze kleurrijke hotspot! Dé plek waar je de hele dag terecht kunt. Voor een heerlijke lunch, een diner of een borrel.

Dat we bij Vincents houden van de liefde voor eten kun je wel zien aan de plek waar het allemaal gemaakt wordt; onze gigantische kleurrijke keuken. Onze keuken is vanuit de gehele zaak goed te zien. Het beste vanuit onze bartafels, dit zijn daarom ook van velen de favoriete plekken!

Volgende foto

Laat je verrassen

Wij noemen de keuken ook wel het podium van Vincents, het is ook letterlijk iets hoger en ons team staat altijd klaar om op te treden, maar dan in de vorm van heerlijk koken. Bij ons gebeurd er niets achter de schermen, het doek gaat nooit dicht. Onze koelingen in de keuken, waaronder vis & vleeskoelingen, inclusief de dry aged kast zijn geheel van glas zodat jij altijd kan zien dat alle producten eerlijk en vers zijn. Ben je nieuwsgierig? Neem even een kijkje in de keuken, je bent altijd welkom!

Ontdek onze Josper grill

Al 7 jaar staat dit gloeiend hete, rokende apparaat centraal in de keuken van Vincents keuken. Op onze menukaart vind je verschillende gerechten waarvoor de grill wordt gebruikt.

Vincents verf
Bij Vincents kun je meerdere kleine gerechten kiezen, om samen te delen. Allemaal even mooi, kleurrijk en smakelijk!
Vincents verf

Een feest organiseren bij Vincents?

Feesten & partijen

Reserveren

loading