Vincents verf

Feesten & Partijen

Feestje te vieren? Kom gezellig naar Vincents! We halen alles voor je uit de kast.

De kleurrijke hotspot van Etten-Leur!

Bij Vincents kunt u ook een gedeelte of de gehele ruimte reserveren voor een speciale gelegenheid. Te denken valt aan;

  • Vrijdagmiddag borrel
  • personeelsfeest
  • receptie
  • Condoleance
  • bruiloft / huwelijksfeest
  • vrijgezellenfeest
  • babyshower (high tea)
    ….. Of gewoon een feestje omdat het kan!

Wat de reden ook is, samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Evenement op maat

Het op maat maken van jouw feest of evenement houdt ook in dat je vrij bent in de keuze van muziek.
Denk aan een DJ voor een knalfeest, een band voor een ouderwets dansfeest, of een akoestisch trio voor een intiemere gelegenheid. Wij denken graag met je mee!

Bruiloften

Het vieren van een bruiloft bij Vincents is een geweldig idee voor koppels die op zoek zijn naar gemak, stijl en heerlijk eten op hun grote dag. Bij ons wordt alles tot in de puntjes geregeld. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een groot feest, het is allemaal mogelijk. We luisteren graag naar je wensen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Meer informatie
Babyshower High Tea

Ga jij binnenkort een babyshower organiseren en mag een High Tea niet ontbreken? Logisch! Een High Tea is de perfecte activiteit voor tijdens een babyshower: lekker, gezellig en je bepaalt zelf hoe lang het duurt. Iedereen kan gezellig bijpraten, tussendoor lekker eten en drinken en als de toekomstige moeder het zat is, brei je er zo een eind aan. Wil jij graag iemand verrassen met een Babyshower High Tea?

Meer informatie
Zakelijke evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de huiselijke sfeer midden in het centrum van Etten-Leur. De locatie waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. Waar het restaurant zich uitstekend leent voor een vergadering of bourgondisch diner, biedt het café het gevoel van samenkomen tijdens een afscheids- en/of personeelsfeest. Daarnaast is Het Witte Paard uniek in het opzetten van teambuilding activiteiten waaronder een pub quiz of spellenronde met pool, darten, sjoelen, tafelvoetbal etc.

Meer informatie
Restaurant Etten-Leur uit eten
High Beer, High Wine & High Cocktail

Bij Vincents geniet je van een heerlijke High Beer, High Wine of High Cocktail! Onze bartoppers stellen ieder seizoen een nieuwe High Beer, High Wine en High Cocktail samen. Deze bestaat uit een luxe uitgebreide plank met verschillende koude & warme gerechtjes/hapjes met diverse prachtige bijpassende bieren, wijnen of cocktails. Samen met vrienden, familie of collega’s. Of als een leuke date! We verrassen je iedere keer weer.

Meer informatie
Condoleances

We bieden in onze sfeervolle locatie ook de mogelijkheid om na het overlijden van een dierbare de condoleance bij ons plaats te laten vinden. Tevens kunnen we meedenken in het openstellen van onze locatie voor de gehele uitvaart. We hebben diverse mogelijkheden in opstelling, gewenste apparatuur & invulling van catering.

Meer informatie

Arrangement inplannen?

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 2 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076-3031302. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen bespreken.

Reserveren

loading