Vincents verf

Jullie bruiloft bij Vincents

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jullie huwelijksdag?

De perfect locatie

Vincents is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis, de kerk en het Oderkerkpark, in de zomer een prachtige plek voor het maken van foto’s of jullie ceremonie. Ook voor het trouwfeest ben je aan het goed adres.

Wij bieden de mogelijkheid om de bistro exclusief voor je gezelschap te reserveren, zodat jullie samen van jullie huwelijksdag kunnen genieten en proosten op jullie als het pas getrouwde paar! Wij zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Willen jullie en jullie gasten overnachten? Geen probleem! Dit kan bij Het Witte Paard, gelegen in dezelfde straat.

Mogelijkheden

Je kunt bij ons de ceremonie houden, proosten met bubbels en taart, lunchen, dineren, een receptie houden, een knalfeest vieren en blijven slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee bij het organiseren van jullie bruiloft.

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 2 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076-3031301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen voor jullie bruiloft bespreken.

Reserveren

loading