Vincents verf

Omgeving & Activiteiten

Vincents ligt in het hart van Etten-Leur en is het perfecte vertrekpunt voor een weekendje (of weekje!) weg.

Genoeg te doen in de omgeving!

Altijd op de hoogte blijven van alle activiteiten in de regio? Download dan gratis de Etten-Leur City app. Wij hebben alvast enkele leuke activiteiten in de regio voor u verzameld.

Fietsen & Wandelen

Uiteraard biedt Etten-Leur en de omgeving talloze mogelijkheden voor een heerlijk ontspannen fiets en wandeltocht. Bossen, steden en sfeervolle dorpjes, u komt het allemaal tegen! De medewerkers aan de receptie vertellen u er graag alles over.

Filmavondje in de bioscoop van Etten-Leur

Cine-Service is de gezelligste bioscoop van Etten-Leur! De bioscoop staat naast de Catharinakerk en naast het gemeentehuis op maar zo’n 5 minuten lopen vanuit Hotel het Witte Paard. Reserveer bij ons een speciaal Bioscoop Dinerarrangement voor slechts € 39,50. Je kunt dan genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu inclusief bioscoopvoucher, welke een jaar lang gebruikt kan worden bij de bioscoop (Cine-Service) in Etten-Leur. Je kunt dit tevens cadeau geven in de vorm van een cadeaubon!

Suppen bij De Turfvaart in Etten-Leur

Samen met Paviljoen & Jachthaven De Turfvaart in Etten-Leur bieden we een leuk arrangement aan! Zij bieden sup boarden te huur aan. Suppen is een leuke activiteit voor jong en oud of als groepsuitje. Als je bij ons reserveert voor 2 uur suppen betaal je € 22,50 in plaats van de reguliere prijs van € 25,00. Tevens ontvang je ook 25% korting op de lunchrekening bij De Turfvaart en een gratis fles wijn bij het diner bij Het Witte Paard.

Mozaïek Workshop Vincent van Gogh

Liefhebbers van Vincent van Gogh kunnen zich te goed doen aan de vele exposities, musea en Van Gogh wandelingen in de regio. Vooral veel zien. Wil je jezelf ook eens creatief uitleven met Vincent van Gogh als inspiratiebron? Dan is de Mozaïek Workshop “Vincent van Gogh in Keramiek” een aanrader!

Bezoek de Sint Pieterskerk in het klein

Altijd al eens de Sint Pieterskerk willen zien, maar is Rome toch net te ver weg? Bezoek dan de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch. Deze kerk is een miniatuurversie van de beroemde Sint Pieterskerk en zeker een bezoekje waard. Daarnaast bent u met de auto ook binnen een half uurtje bij bijvoorbeeld de Efteling, Safaripark Beekse Bergen of de gezellige (winkel)stad Antwerpen.

Creatief bezig zijn

Dat kan bij Rondomvormen op de Oude Bredaseweg 25, op slechts 2 minuten loopafstand van ‘t Witte Paard. Een leuke mozaïek workshop boek je al vanaf € 25,00 per persoon. Kijk voor meer informatie op www.rondomvormen.nl.

Zo vindt u in de omgeving van Hotel Het Witte Paard genoeg te doen voor jong en oud. Boek uw kamer dus vandaag nog en ga voor een actief en/ of ontspannend weekendje weg!

Reserveren

loading